top of page

SALONG WAHLDIN – DIN FRISÖR ETT STENKAST FRÅN KUNGSHOLMEN

Välkommen till Salong Wahldin – en frisörsalong som ligger endast ett stenkast från Kungsholmen där du kan koppla av och känna dig ompysslad av oss när vi tar hand om ditt hår eller utför någon annan av våra skönhetsbehandlingar.

Vi färgar, tonar, slingar och klipper hår samt erbjuder behandlingar för ögonfransar och ögonbryn.


Vår målsättning är att du ska lämna oss nöjd och belåten och med all den kunskap du behöver för att ta hand om ditt hår på bästa sätt hemma efter ditt besök hos oss. Vi hjälper dig att möta vardagen med bästa frisyren! 


Våra frisörer är alltid uppdaterade gällande nya tekniker och trender inom hår, bayalage, slingor och nyanseringar. 

På vår trivsamma salong inte långt från Kungsholmen erbjuder vi dig en rad suveräna tjänster som hjälper dig att möta både vardag och fest med ett leende! 


Hos oss möter du vårt team  med ett brinnande intresse för hår, skönhet och kreativitet. Vårt sinne för detaljer gör att du kan lämna salongen helt nöjd.

Frisören inte långt från  Kungsholmen – bra att komma ihåg

Innan du besöker oss så är det bra att veta att vi gärna tar emot Swish betalningar  –och att  vi tar inte kort. Vi är en kortfri salong helt enkelt. 

När du bokar en tid för oss får du en bokningsbekräftelse via mejl och en påminnelse 48 timmar före besöket. Dubbelkolla gärna i din kalender.

Mycket mer än hårklippning


Vi klipper gärna  dam, herr och barn och gör allt för att du ska bli nöjd med just ditt hår. 

Men det är inte allt vi kan erbjuda dig som frisör nära Kungsholmen. 

Vi färgar, slingar och utför bayalage, Hairtalk och nyanserar ditt hår. Du bestämmer själv vilken nivå vi lägger behandlingen på – bottenfärgning, helfärgning, halv- eller helfolie, styling, bayalage, nyansering, hårförlängning med Hairtalk. 

När du lämnar vår salong kommer du att vara nöjd med ditt hår – variationsmöjligheterna är stora och vi tar oss gärna an riktiga utmaningar.


Vi är även erfarna experter när det kommer till ögonfransar och ögonbryn. Färgning, förlängning, lashlift, trådning med mera – vi tar alla våra kunders skönhet på allvar.

Erfarna och kunniga frisörer

Om du inte har hittat rätt frisör på Kungsholmen så är det till oss på Salong Wahldin du ska vända dig, som bara ligger ett stenkast bort på St Eriksplan. 

Titta in i vår fräscha och trevliga frisörsalong eller ring och boka en tid – vi lovar att du inte kommer att bli besviken. Här blir du omhändertagen av proffsiga och kreativa frisörer som brinner för sitt yrke. Vi gör alltid vårt bästa och har ett stort antal återkommande kunder som vet att vi kommer att se till att just ditt hår är i toppform! 


Hos oss kommer du att träffa servicemedvetna frisörer med stor kunskap om hår och lång erfarenhet av att arbeta inom skönhetsbranschen. 

Personlighet, attityd, erfarenhet och kompetens är våra ledord – alla egenskaper som vi vet att kunderna uppskattar. Vi är stolta över våra kunskaper och uppdaterar oss kontinuerligt om tekniker och trender i denna föränderliga bransch.


Frisyren till vardag och lite fest 


Hos oss kan du få hjälp med allt från enkla trimningar och toppklippningar till lättare styling och lockar och alla typer av färgningar.


Salongen ligger på ett mycket bra läge på St Eriksplan och  inte långt från Kungsholmen. 


Lokalen är utformad  för att du ska känna dig trygg och omhändertagen i en välkomnande miljö. Här är du i goda och omvårdande händer och vi garanterar att du kommer lämna oss lika perfekt fixad som nöjd.


Välkommen till din personliga frisör inte långt från Kungsholmen. Boka in en tid redan idag så tar vi hand om ditt hår.

Frisör Kungsholmen: Text
bottom of page