top of page

INFORMATION

NÖDVÄNDIG INFORMATION

COVID-19

Vi följer dom åtgärder som finns för att undvika smittspridning. 

Åtgärder som införts

 • Vi får enligt de nya reglerna vara fyra kunder i salongen samtidigt. Vi kan behöva be dig vänta utanför om det redan är fullt på salongen. Därför ber vi dig att inte komma tidigare än nödvändigt till din frisörtid och ha förståelse vid eventuella dröjsmål. 

 • Vi desinficerar händer och frisörstol mellan kunderna.

 • Vi har munskydd att tillgå om du önskar, och be oss gärna ta på det om det känns bäst för dig.

 • Handsprit finns vid kassan och på toaletten har vi tvål och nya handdukar. 

Vad kan jag som kund med bokad tid kan tänka på?

 • Vi ber dig att komma ensam utan sällskap när du besöker oss.

 • Vi ber dig även att komma så nära inpå din bokade tid som möjligt för att minimerade antal kunder som vi får vara på salongen. 

 • Tvätta/sprita dina händer direkt när du besöker oss. 

 • Och viktigast av allt är att du känner dig helt frisk när du besöker oss. 

Har du några frågor, funderingar eller synpunkter - tveka inte att kontakta oss.

BRA ATT VETA

Kortfri salong

​Vi är en kortfri salong. Hos oss betalar du helst med Swish eller kontant.

Bokningsbekräftelse

​När du bokar en tid hos oss får du en boknings-bekräftelse via mail. Dubbelkolla gärna så du har samma inbokade tid i din kalender som oss.Du får även en påminnelse 48 timmar innan, för att du ska hinna planera in eller avboka ditt besök hos oss. Om tekniken inte skulle fungera, är det ditt ansvar att se till att du kommer till din tid. Att vi skickar ut ett mail är enbart en service vi har, men frånsäger oss ansvar utifall mailet inte skulle nå dig. Byter du mailadress, glöm inte att uppdatera oss om det.

Parkering & Kommunalt

​Det finns parkeringsplatser utanför salongen. Men det kan ta lång tid att hitta en ledig plats, så kom gärna i god tid. Tar du dig till oss kommunalt är närmsta t-banan ST.Eriksplan (ca. 5 min promenad)

Barn på salongen

​Just nu får ej sällskap tas med, detta gäller även barn (gäller ej spädbarn). Vid barnklippning får en person följa med in i lokalen.

Vi vet att pusslet inte alltid går ihop och ibland behöver man ta med sina barn till oss. Vi vill bara uppmärksamma om att övriga kunder i salongen besöker oss för att koppla av och få en lugn stund. Ta gärna mer er något som sysselsätter era barn under er bokade tid.


Ibland måste man ta med sig sin lilla bebis till oss. Förutsättningarna för att ha med sig barn under besöket är att vi kan göra vårt jobb på utsatt tid.

Vänligen respektera att inte ta med barn som är förkylda/sjuka. Vi vill inte själva bli smittade och för alla andra kunders skull.


BOKNINGSVILLKOR

Avbokning

​Avbokning ska ske senast 48timmar före bokad tid, utebliven tid debiteras med hela priset av din bokade behandling. Avbokning kan endast ske på telefon eller via din profil på onlinebokningen. På helger ber vi er maila om du behöver komma i kontakt med oss. Instagram och facebook undanbes helt då risken för att vi missar din avbokning är stor.

Vi ber dig respektera den utsatta tid. Vid sen ankomst, hör gärna av dig så vi vet. Är du mer än 10 minuter sen förbehåller vi oss rätten att avboka din bokade tid och den ses som utebliven.

Avbokning av Hairtalk

​Vid avbokning av Hairtalkbehandling där hår specialbeställts till dig debiteras du 500:- för frakt/porto för att skicka tillbaka håret till vår leverantör.

Du som kund har ansvar över följande

 • När du kommer till din bokade tid har du som kund ansvar över att håret är rent och fritt från torrschampo, utväxtsprayer etc. då detta kan påverka håret vid färgbehandlingar och ge ett oönskat resultat. Om din frisör behöver tvätta igenom håret innan behandlingen kostar detta 490:- utöver din bokade behandling för extra åtgång av tid.

 • Du som kund har ansvar att informera din frisör om eventuella allergier, överkänslighet, användande av hemmafärg/sprayblonde, egen brunn osv. Detta för att vi ska kunna göra en sådan rättvis bedömning som möjligt om hårets kvalité och undvika eventuella kemiska reaktioner som kan skada ditt hår och hårbotten.

 • Alla kemiska behandlingar sker på kundens ansvar och vi frisörer ser till att alltid använda så skonsamma preparat och produkter för att nå önskat resultat utan att tumma på hårets kvalité.

Boka rätt behandling

​Du som kund ansvarar över att boka rätt behandling för dina önskemål, du kan läsa om alla våra behandlingar i vår behandlingsmeny. Har du som kund bokat "fel" behandling så blir du informerad på plats av frisören och ni tillsammans konsulterar fram vad ni hinner göra på den tiden som är bokad. Har du frågor som rör just ditt hår och är osäker på vilken behandling du ska välja, ring oss eller maila på wahldinbk@hotmail.com. Vi hjälper dig mer än gärna!

Helgtaxa

Vi har en helgtaxa på 10% extra på våra ordinarie priser på behandlingar som utförs på helger. Vi har inte öppet regelbundet på helger, tillgängliga tider finns på vår onlinebokning.

INFO: Text
bottom of page