top of page

SALONG WAHLDIN – DIN FRISÖR I VASASTAN

Välkommen till Salong Wahldin – en frisörsalong i Vasastan med bästa läge nära populära Rörstrandsgatan och ett stenkast ifrån Vasaparken. 

Vår hemtrevliga och fräscha salong jobbar ett handplockat team med väldigt många år som erfarenhet i branschen och som har jobbat i både Lund Västerås och Oslo. 

Vi älskar att utvecklas och skapa just den frisyr och färg som passar just dig och vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig nöjd med ditt besök hos oss! 

Vi har behandlingar som klippning, färg , slingor ,  babylight , bayalage, helfärg eller varför inte bara en bottenfärg eller nyansering.

Vi har även andra skönhetsbehandlingar på vår salong som finns i vår meny. 

Vi hjälper gärna dig och du har svårt för att välja vilken behandling du vill ha!

Boka en tid redan idag! Eller varför inte titta förbi vår trevliga salong för en liten sväng in på   en kaffe. 

Vi har många återkommande kunder som klipper sig hos oss så passa på att prova du med- har man tagit klivet in på vår salong i Vasastan så kommer man ofta tillbaka. 

Vi har ett stort utbud skönhetsbehandlingar

Hos oss hittar du ett brett utbud behandlingar som du kan välja mellan. Vi tvättar, fönar, färgar och gör slingor i ditt hår. Du bestämmer själv vilken nivå vi lägger färgningen på – bottenfärgning, helfärgning, halv- eller helfolie Bayalage eller nyansering. 


Dessutom är vi experter på hårförlängning med Hairtalk – Vi älskar att jobba med Hairtalk och det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Håret är av högsta kvalite´ och är väldigt skonsamt för håret, ett självklart val för dig som vill göra en hårförlängning.


Vi är även erfarna experter på ögonfransar och ögonbryn. Färgning, förlängning, lashlift, trådning med mera. Du kan lita på att vi tar våra kunders skönhet och välbefinnande på allvar.


Vill du veta mer om våra tjänster och se en prislista?  Välkommen att kontakta oss eller  boka här.


När du lämnar vår salong kommer du att vara nöjd med din frisyr – oavsett om du vet vad du vill ha när du kommer eller ger oss fria händer så kan vi garantera ett väl utfört jobb.

En frisör i Vasastan som tar skönhet på allvar


Håret är i behov av regelbunden vård för att hålla sig fräscht och starkt. Det vet vi som jobbar professionellt med Hårologi som är ett svenskt märke och vi är helt ensamma om att göra hårtester på våra kunder! Därför kan vi skräddarsy exakt vad ditt hår behöver för produkter och få så fint hår som möjligt. 


Hos oss kan du få hjälp med så mycket mer – du kanske vill färga håret, skaffa en helt ny frisyr eller göra en hel behandling där vi även tar hand om dina ögonfransar och ögonbryn. Ett mjukt, smidigt och vackert hår är något de allra flesta uppskattar – vi kan ge dig ditt drömhår. 

Kvalitet och service i fokus för oss

Bokar du tid för klippning, färgning, slingor eller någon annan behandling kommer du att få uppleva en genuin känsla av kvalitet och service. Vi sätter alltid kunden i fokus och gör allt vi kan för att leva upp till dina förväntningar. Dessutom kan vi hjälpa dig med tips och råd om hur du tar hand om ditt hår på bästa sätt så att frisyr och färg håller så länge som möjligt.


Nöjda kunder är mycket viktigt för oss som frisör i Vasastan och det uppnår vi genom att ständigt vara uppdaterade kring hårmode och hårprodukter.


Om du letar efter en professionell och kompetent frisör är det oss du skall vända dig till. Ring och boka tid hos oss redan idag!


Ge ditt hår den exklusiva behandling det förtjänar – vi kan bli en frisör i Vasastan som du återkommer till i många år framöver.

Frisör Vasastan: Text
bottom of page