top of page

HÅROLOGI

VARFÖR ?

Ditt hår är personligt! Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet vi som Hårologer. Vi har den specialistkunskap som krävs för att kunna behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. Hos oss får du professionella råd och skräddarsydda behandlingar baserade på hårtest och analys av hår och hårbotten. De produkter du köper med dig hem blandas med tillsatser eller exotiska extrakt, för att få just den effekt du behöver. En exklusiv service vi Hårologer är ensamma om.


Vi jobbar med ditt yttre men vet att skönheten också kommer inifrån. Därför finns det i vårt sortiment inte bara produkter för vård och styling av håret utan även näringstillägg särskilt anpassade till att förbättra håret, huden och naglarna.

HÅRTEST ?


Hårets fuktighetsbalans är avgörande för vilka produkter som passar ditt hår. Hårologisortimentet är därför indelat i produkter för hydrofila (fuktälskande) och hydrofoba (fuktavstötande) hår. Hos oss kan du ta reda på om ditt hår är hydrofilt eller hydrofobt med ett hårtest där vi klipper av ett hårstrå och mäter dess styrka och sträckbarhet i en digital hårtestapparat. Hårtestet ger snabbt svar på om håret är fuktighetsälskande eller fuktighetsavvisande och hjälper oss att ge rätt produktrekommendationer för  ditt hår ska bli glänsande vackert, lätt att forma och mer motståndskraftigt.

INGREDIENSER ?

Ingredienserna i varje produkt är exklusivt utvalda för att uppnå bästa effekt på ditt hår och din hårbotten med minsta möjliga påverkan på miljön.Vi använder Eccocertifieraderåvaror som är fria från hälsofarliga och miljöskadliga ämnen,och produktionen sker i vår egen miljö vänliga fabrik i Sverige. 

Harologi

Vill du ge ditt hår en professionell behandling hemifrån? Då är Hårologis skräddarsyda produkter ett absolut måste!

Hårlogi kan även bjuda på fina smidiga reseförpackningar, som är perfekta att ta med på sin resa.

Vi har även hårnäring som är särskilt anpassade till att förbättra håret,huden och naglarna. 

Save your skin-serien erbjuder en rad stärkande,mjukgörande och återfuktande produkter med hudnära pH-värden. produkterna är kvalitetssäkrade och noga utvalda råvaror. 

Vi älskar Vitamin E oljan som är till för ansiktet, den stärker hudens elasticitet och skyddar hudcellerna. Helt fantastisk till torr hud och till vintertid.

Vi älskar att jobba med Hairtalk och det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Håret är av högsta kvalite´ och är väldigt skonsamt för håret, ett självklart val för dig som vill göra en hårförlängning.
Boka gärna en konsultation om du har tankar på att sätta i Hairtalk så hjälper gärna vi dig!

hairtalk_brand.jpg
fransarVARUMÄRKEN: Mina produkter
bottom of page